Szeretettel köszöntelek a "sikeres üzletasszony" menüpontban! Annyira jó, hogy itt vagy!

Itt találod meg a legszuperebb, legújabb és legcsajosabb képzéseket!

Eljön az életedben az a pillanat, amikor azt mondod: "Nem akarom ezt tovább csinálni!"
Éppen itt tartasz? Szeretnél belevágni valami olyan munkába, ami egyben a hobbid is lesz és imádni fogod?
EZ A BESZÉD!

Igyekeztünk úgy összeállítani a képzéseinket, hogy egyedülálló, piacképes szakmát kapj a kezedbe, és ami a legjobb, hogy NEM LESZEL EGYEDÜL, ugyanis mögötted fogunk állni!
Tudom, hogy milyen érzés az, ha szeretnél önállósodni, de nincs meg a háttered, a segítséged, a bíztató, támogató környezeted ahhoz, hogy előre léphess! Ne aggódj! Olyan, kimondottan Nőkre szabott képzéseink vannak, amelyek segítségével saját vállalkozást indíthatsz, csatlakozhatsz franchise rendszerünkhöz.
Nálunk nincs szükséged milliókra ahhoz, hogy belevágj! Csupán elhatározásra, egy kevés oktatásra szánt pénzre és hosszú távú elkötelezett, lelkes hozzáállásra!

Üdvözöllek a Fabera család új tagjaként! Örömmel venném, ha minket választanál!

Induló képzés:


Fotómodell- és manöken képzésünk az örök kedvenc! Három féle korosztálynak szervezünk tanfolyamot: fiataloknak, érett Nőknek és anyukáknak. Itt a helyed, ha szeretnél minőségi oktatást, ugyanakkor figyelmet és egy fantasztikus élményt magadnak! Vonz a kifutó és szeretnélszerepelni? Váltsd valóra az álmodat velünk!

katt ide

 

Az alábbi képzések előkészületben:


Járástechnika oktató képzésünket akkor válaszd, ha szívesen tartanál csoportos órákat, tanítanál másokat, illetve szereted a mozgást. A tanfolyam elvégzése után automatikusan csatlakozol franchise rendszerünkhöz, így egy csapat tagjaként egymást támogatva építheted a vállalkozásodat, rugalmas időbeosztásban! Szeretnél másokat megtanítani magassarkú cipőben szépen járni?

 

Hula hoop dance oktató képzésünk a fa,- és acélvázas (tehát nehezített súlyú) karikákkal végzett táncos sport! Elképesztően hatékony és annál szórakoztatóbb! Edző vagy, de szeretnél valami újat tanítni? Itt a helyed! Franchise rendszerünkben minden támogatást meg fogsz kapni!

 

Sweeping changes tanácsadó (creator for women szekció) képzésünket akkor válaszd, ha szívesen hallgatsz meg másokat és alapvető tulajdonságaid közé sorolod a segítőszándékodat! Ez a képzés nőknek való tanácsadásra jogosít fel és az „agyukra” leszel hatással! A helyes gondolkodás megtanítása nem egyszerű feladat, de annál csodálatosabb hivatás! Franchise rendszerünkben igazi családias légkörben dolgozhatsz!