Modellképzés / Önbizalom tréning

26 és 48 éves kor között

Ha úgy érzed, hogy elérkezett az idő, hogy belepillanthass a modellvilág rejtelmeibe, de félsz, hogy az életkorod miatt nincs rá lehetőséged, akkor jó helyen jársz! 26 és 48 év között várunk, ha fejlődni, tanulni, változni szeretnél!

Gyere el a modellképzésünkre, és tanulj meg nőiesen járni, mozogni (Fabera járástecnika oktatás kizárólag nálunk), érezd jól magad a bőrödben! Szakképzett oktatók nyújtanak segítséget a modellképzés elméleti és gyakorlati anyagának az elsajátításához.

Modellfotósunk, és sminkesünk segítségével ízelítőt kaphatsz a modellfotózásból, egyben profi képeket készítünk rólad, amelyek a modell portfóliód alapjául szolgálnak.

image
Szakembereink:

Ide kattintva elérheted.

Időpontok:

Kezdés: 2018. november 15. csütörtök 17:30-20:00 Fabera Stúdió

Az oktatás hétfőként és csütörtökönként 6 alkalommal a Fabera Stúdióban történik.

A hetedik alkalommal, a fotózás napja következik. Ennek időpontját a csoport igényeihez igazítva, közös megbeszélés alapján szervezzük Kaszás Bence fotóstúdiójában.

A vizsga a 8. alkalommal a Fabera Stúdióban történik, ahol a sikeres vizsga után a Modell Igazolásodat is kézhez kapod. :)

Tananyag:

A tanfolyamon a modell alapképzéssel párhuzamosan megtanítunk igazi nőként járni, mozogni. Kiemelt szerepet kap a tartásjavítás, a célzott járástechnika és a könnyed mozgás elsajátítása, amely a magabiztos, elegáns megjelenés alapfeltétele.

A modellképzés keretein belül - profi manöken segítségével – elsajátíthatod a lépéseket, a beállásokat, a forgásokat, az alap koreográfiákat, amelyeket majd a kifutón alkalmazni tudsz.

Megtanítunk a fényképező gép előtti mozgásra, vagyis a beállásokra, testtartásokra, pózolásokra, stb.

Elméleti oktatásunkon a modellek világába kapsz betekintést, illetve egyénre szabott tanácsokkal látunk el a személyiségfejlesztő tréningünk alkalmával.

Sminkesünktől megtanulhatod az alap sminkelési technikákat.

Vizsga:

A tanfolyam végén modellvizsgát teszel, ahol az elméleti teszt kitöltése után egy rövid divatbemutatóval lepsz meg bennünket! :)

A sikeres vizsgát követően átadjuk a Modellképzés Igazolását tartalmazó záró okiratot.

Fotózás:

Kaszás Bence fotóstúdióban egy jó hangulatú fényképezésen vehetsz részt, ahol profi modellfotós, sminkes és modell segítségével megtanítunk a modellfotózás alapjaira. A fotózás a sminkelésen és a személyre szabott gyakorlati oktatáson kívül tartalmaz 6db retusált fotót, amit portfólióban kapsz meg tőlünk. További modellfotóidat retusálva és CDre írva 1.000 Ft/db áron kérheted.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

Várunk minden hölgyet

  • 26 és 48 éves kor között,
  • aki szeretne a modellek világába betekinteni,
  • vagy aki csupán nőiesedni szeretne!
Áraink:

Modellképzés:
120.000 Ft/fő (több részletben is fizethető)

Mi a teendőm, ha szeretnék részt venni a modellképző tanfolyamon?
  1. Jelentkezz: Küldd el nekünk jelentkezésedet ide kattintva.
  2. Válaszlevelet kapsz tőlünk: Beérkező leveled alapján jelentkezésedet regisztráljuk, és előjegyzünk a tanfolyamra.
    Megküldjük a modellképzés bankszámlaszámát, melyre a részvételt megerősítő 20.000 forintos előleget tudod átutalni, vagy készpénzben személyesen befizetni.
  3. Befizeted az előleget. A 20.000 forint beérkezéséről visszaigazolást kapsz. Ezzel biztosítottad a helyed a tanfolyamon.
  4. Tájékoztatót küldünk: A tanfolyam előtti napokban küldünk egy rövid emlékeztetőt, és leírást az első oktatási napra vonatkozóan.

Figyelem! A tanfolyam különlegessége, hogy teljesen személyre szabott!
Minimum jelentkezés 1fő, maximum 3 fő!

Szeretettel várunk, itt a helyed!