"A 21. század a magabiztos nő virágzásának fénykora. A járása, tartása mindent elárul a személyiségéről. Pont ezzel ne foglalkoznál?" (Fabera)

Szeretettel üdvözöllek a Fabera Járástechnika Akadémián!
Tanulj meg szépen járni a magassarkúdban!

 

Európában egyedülálló módon 2001 óta foglalkozunk járástechnika oktatással.

Már 4 féle tréning közül választhatsz 14 éves kortól, felső korhatár nélkül:


Alap járástechnika tréningünk szinte kötelező! A csoportos órán mindent és annál többet is megtanulsz elsősorban magadról, olyan dolgokról, amiről nem is álmodtál, hogy fontos! Többnyire gyakorlati órák ezek, de természetesen folyamatosan kapod az instrukciókat, hogy mit-hogyan csinálj. Eszközök, lépések, nevetés... csak győzz követni minket!
Arról nem is beszélve, hogy újra kreálunk, megalkotunk Téged, mozgásba hozunk itt a "jó Nő gyárban".

katt ide


Egyéni járástechnika tréninget akkor válaszd, ha szeretnél megtanulni gyönyörűen járni a magassarkúdban, de mindezt egyéni tempóban, a Te időbeosztásodhoz szervezve.

katt ide


Menyasszony felkészítő programunk az egyik kedvencünk. Minden készen áll a nagy napra? Nem felejtettél el valamit? Igen, igen, igen.
A fotókon, hogyan pózolsz, hogyan viseled az abroncsot és az új cipődet?
Nincs annál lelombozóbb látvány, mint amikor a csodaszép ara, a visszanézett felvételeken botladozik, furcsán lépeget.
Gyorsan jelentkezz és kérj időpontot, hogy ezen ne múljon életed egyik legszebb napja!

katt ide


Ballagóknak, végzősöknek elengedhetetlen ez a negyedik fajta tréningünk. Láttatok már csinos lányokat egy rakás virággal a kézben „imbolyogni”? A végén sebes lábak, „nem bírok állni” nyöszörgések, miközben „húzd ki magad, mosolyogj” felkiáltások bíztatják a ballagó diákokat.
Az elsősorban osztályoknak, csoportoknak ajánlott programunk garantált sikert hoz!

katt ide


Hogyan is kezdődött?

 • Elindítottuk 2000. szeptemberében a fotómodell- és manöken képzésünket, (ha érdekel katt ide) és egyre több hölgy jelezte, hogy bár a kifutón nem szeretne mozogni, de szívesen megtanulna szépen járni a magas sarkú cipőjében.
 • Hm -- gondoltuk magunkban -- hogyan is kezdjünk bele?
  A manökenek kifutói járásáról ugyanis lesújtó véleménnyel voltunk, így hát fogtunk egy gyógytornászt, egy profi táncost és egy sikeres modellt. Összeültünk és megalkottuk a "járástechnika tréningünket".
 • Az évek alatt, rengeteget fejlesztettünk, változtattunk, csiszoltunk alakítottunk.
 • Aztán beütött az isteni szikra: "a metakommunikáció".
  Felkértünk egy szakértőt, hogy segítsen megérteni, mit üzen a testünk. Amikor beépítettük ezt is a tréningünkbe, egyre többen jelezték, hogy "láthatóak, népszerűek" lettek a férfiak körében is.
 • Aztán kaptuk a visszajelzéseket: "az állásinterjún taroltam", "észreveszem az utcán, milyen sokan járnak "hülyén", azt mondják fantasztikus a kisugárzásom"!
 • Mostanra már egy jól kialakult rendszerünk van és rengeteg gyönyörűen járó hölgyet képeztünk ki, akik nemcsak tökéletesen mozognak magassarkújukban, hanem magabiztosságukat a nőiességükkel együtt meg tudják mutatni.
 • Ne feledd! A tükörben egy statikus, állóképet látsz. Megigazíthatod a sminkedet, hajadat.
  A mozgás, azonban egy dinamikus folyamat. Magadat ritkán látod a járásod közben, de annál többen alkotnak véleményt rólad miközben mozogsz.